Specialisaties van Fysiospot

Gespecialiseerde fysiotherapie met een persoonlijke benadering, daar onderscheidt FysioSpot zich mee.

Specialistische kennis is opgebouwd uit cursussen, Master of Science opleiding, onze echografie maar ook wetenschappelijk onderzoek en sportspecifieke ervaring en kunde.

En zo werken wij ook het liefst; op een hoog niveau de juiste middelen en diagnostiek weten in te zetten om toe te passen op jouw specifieke situatie.

Daarbij komt een ruim netwerk aan specialisten om ons heen waar wij mee samenwerken. Op die manier kunnen we jou de beste zorg aanbieden, ook als dat buiten onze praktijk ligt. Klik in de drop down op het item dat je nader wilt bekijken, of bel ons indien je vragen hebt.

Ons doel is een opmaat plan te maken voor je. Dit pad kan er als volg uitzien: De diagnose begint met specialistische kennis zoals een spot-on onderzoek van de  manueel therapeut, de echografie pakken erbij voor een specifieke diagnose. Dan maken we samen met jou een plan en kijken wij welke ‘laatjes we open kunnen trekken’, past dry needling goed of is juist EPTE of manueel therapie het beste? Dit vormt samen met de specifieke trainingstherapie of sport de weg naar herstel.

Zo zijn er verschillende specialismen die elkaar aanvullen met steevast als doel dat jij de beste weg naar herstel aangereikt krijgt.